середу, 10 грудня 2014 р.

Як зробити завантажувальну флешку Windows 7?

Як зробити завантажувальну флешку Windows 7?

Для того, щоб наше встановлення Windows відбувалося з флешки недостатньо просто скопіювати файли з диску встановлення Віндовз 7 на флеш накопичувач. Спочатку потрібно відформатувати флешку і зробити її активною (тобто вказати, що вона є завантажувальною). Є декілька способів зробити вищенаведене.

- Використати утиліту windows DISKPART
- Використати програму UltraISO
- Використати інші, схожі на UltraISO програми

Найпростіший спосіб, як на мене - перший. Оскільки вам нічого не потрібно встановлювати, а лише заходимо в командний рядок віндовз. Для цього можна натиснути ПУСК і у рядку пошуку ввести CMD. Далі діємо згідно зображень.

1. Запускаємо DISKPART




2. Далі вводимо команди згідно наступного зображення. Потрібні команди підкреслені червоним:


3. Після натиснення Exit ми отримуємо підготовлений флеш накопичувач. Залишається з образу диску або ж самого диску встановлення Windows 7 скопіювати увесь вміст на нашу флешку.

Якщо у вас є образ диску і ви не знаєте що з ним робити. То встановіть програму безкоштовну програму daemon tools light. Даний застосунок дозволяє відкривати образи диски, так ніби вони віртуальні.

Далі виключаємо комп'ютер, включаємо, якщо не завантажується з флеш, то в біосі вказуємо, щоб завантаження робилося в першу чергу із флеш накопичувача (або ж USB -приводу, тут усе залежить від вашого біосу) і далі встановлюємо Windows 7 як із звичайного диску.

Для Windows 8 флешку готуємо аналогічно.

Немає коментарів:

Дописати коментар